Gå direkt till innehållet

Nyheter i Mina Sidor!

Vi söker en elnätsmontör som gillar att arbeta i skog och fjäll. 

BTEA (Bergs Tingslags Elektriska AB) är ett växande elnätsföretag med 8900 nätkunder verksamt i södra Jämtland och i delar av Härjedalen & Medelpad. Med 100 års branscherfarenhet bidrar vi till en trygg och säker elleverans till våra kunder. Vi gör allt i vår makt för att våra kunder inte ska behöva tänka på oss. Vill du hjälpa till?

Som elnätsmontör är du med och säkerställer att vårt elnät fungerar som det ska och att våra kunder har el när de behöver det. Du kommer bland annat vara involverad i installation, underhåll och reparation av elnätsutrustning. Vi förbättrar vårt elnät löpande och du kommer även vara en viktig del av det arbetet.

Ansvarsområden

  • Utföra installation, underhåll och reparation av elnätsutrustning och anläggningar.
  • Felsöka och diagnostisera problem med elnätet och vidta lämpliga åtgärder.
  • Arbeta enligt gällande säkerhetsföreskrifter och säkerställa att arbetsplatsen är säker för dig och dina kollegor.
  • Samarbeta med andra tekniker och elnätsföretag för att säkerställa effektiv drift och samordning av arbete.

Om dig

Du är en ansvarsfull person som arbetar ordnat och strukturerat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. Oavsett om du är i början av din karriär eller mer erfaren är du varmt välkommen till oss. Det viktigaste är att du har rätt inställning och grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund, intressen och erfarenheter.

Det erbjuder vi dig

Vårt elnät är placerat i storslagen miljö med djupa skogar och höga fjäll. Det innebär att vi behöver anpassa oss efter naturen. Snöstormar, vindbyar, otillgänglig terräng och långa avstånd är vardag för oss. För att säkerställa elförsörjningen ser vi till att både vi och vårt elnät är väl förberedda med goda arbetsprocesser och stabil infrastruktur.

Vi är en arbetsplats som utvecklas tillsammans och lär av allt vi gör. Engagemang är lika viktigt som trygghet och samarbete går hand i hand med nyfikenhet. Hos oss behöver ingen vara rädd för att göra fel. Vi vinner och misslyckas tillsammans.

Om du vill arbeta i ett omtänksamt företag där alla bidrar till utvecklingen är vi ett bra val. Du kommer arbeta tillsammans med ett kunnigt och engagerat team som brinner för att hjälpa våra kunder. Vårt huvudkontor är beläget i "Guldbyn" Åsarna där det finns många möjligheter till en aktiv fritid.

 

Kvalifikationer

  • Gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande.

  • B-körkort.

  • Meriterande: Erfarenhet som elnätsmontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer, certifierad EBR-elektriker.

  • Datorvana och B-körkort är en förutsättning.

 

Placeringsort: Åsarna. 

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Sysselsättningsgrad: Heltid.

Arbetstid: Dagtid. Beredskapstjänst tillkommer.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön, enligt avtal.


Välkommen med din ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till anders.johansson@btea.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2023-08-13, vi går löpande igenom de ansökningar som kommer in vilket innebär att tjänsten kan tillsättas tidigare om vi hittar rätt kandidat.

 

Facklig information

Fredrik Rosenbielke, SEF, 0687-552 29. 

Frågor?

Välkommen att kontakta Anders Johansson, arbetsledare, 0687-552 36.